Blog
Όλα τα νέα μας
Κατηγορίες
Νεότερα άρθρα

Σας παρουσιάζουμε εικόνες από τα ξενοδοχεία και τους ξενώνες στους οποίους έχουμε δώσει υλικά.

Τη Παρασκευή 23/10,στις 11:00, με μεγάλη χαρά η Μαρία Δαλκαφούκη θα συμμετάσχει σε Live Q&A της Hotelier Academy Greece.

Ολοκληρώνοντας τη παρουσίαση των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στα γραφείας μας, σας παρουσιάζουμε το υδρόχρωμα Fassil P313 και το αστάρι Fassil F328.

Σ' αυτό το αφιέρωμα θα βρείτε πληροφορίες για το πατητό τσιμεντοκονίαμα 4 στρώσεων MicroArt!

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που θα συμμετάσχουμε στο ECOWEEK Online Challenge που θα πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες 2-4 Οκτωβρίου!

Σε αυτό το αφιέρωμα σας παρουσιάζουμε τις τεχνοτροπίες της Sfide d' Arte από τον Ιταλικό Οίκο Fassa Bortolo.

Σε αυτό το αφιέρωμα θα σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα του Ιταλικού Οίκου Calce del Brenta

Η Villa Phaedra αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα οικίας της τοπικής παραδοσιακής αρχιτεκτονικής.

Μαθαίνοντας για το έγχρωμο κονίαμα βασικής επίστρωσης επιχρίσματος Fassacouche.

Το φετινό σύνθημα της παγκόσμιας ημέρας είναι «Ώρα για τη φύση»!

Το πρώτο Πάρκο Τσέπης στην πόλη μας, τη Θεσσαλονίκη!

Μαθαίνοντας για το φελλό, τις ιδιότητες του καθώς και τη χρήση του ως οικοδομικό υλικό.

Οι ευχές μας για ένα Πάσχα διαφορετικό, που όμως η αλήθεια του φανερώνεται στη καρδιά μας.

Μένουμε σπίτι, μένουμε συνδεδεμένοι! Διαβάστε τους τρόπους που μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Η εμπιστοσύνη όλων σας, η εξαιρετική συμπεριφορά των υλικών που ξεπέρασε κάθε προσδοκία βάζουν τις βάσεις  στα σχέδια μας που ατενίζουν με σιγουριά το μέλλον.

Η Δαλκαφούκη Οίκος σε συνεργασία με την ομάδα Μπουλούκι σας παρουσιάζει το παραδοσιακό ξυλόφουρνο που φτιάχτηκε στα πλαίσια της δράσης "Καταφύγια".

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρείας μας, στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων - Agrotica 2020.

Η Δαλκαφούκη Οίκος θα υποστηρίξει την διοργάνωση της Ημερίδας στα Χανιά ως χορηγός.

Η εταιρεία μας για άλλη μια χρονιά, θα συμμετάσχει στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων - Agrotica 2020.

Η εταιρία μας παρουσιάζει το Αρχαίο Θέατρο της Κασσώπης.

Το επιστημονικό συνέδριο με τίτλο «Προστασία – Συντήρηση και Αποκατάσταση Μνημείων Πολιτισμού – 20 χρόνια Δ.Μ.Π.Σ.» θα γίνει στις 20-23 Νοεμβρίου στο ΑΠΘ!

Βρείτε πληροφορίες για παρουσιάσεις σχετικά με το Γεφύρι της Πλάκας στα πλαίσια της δράσης «Καλντερίμι Χ2», διοργάνωση του Μπουλούκι.

Η εταιρία μας συμμετέχει ως χορηγός στην Έκθεση "Βραβεία Europa Nostra 1978-2019", που πραγματοποιείτε στην Αθήνα που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία!

Είχαμε τη τιμή και τη χαρά να συμμετάσχουμε στη διοργάνωση "Open Village", η οποία πραγματοποιείται φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα "Πολιτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου" , όπου τοποθετήθηκαν 5 απτικοί χάρτες.

Το «Μέγαρο Λόγγου» ή αλλιώς "Κόκκινο Σπίτι", στη Θεσσαλονίκη, δεσπόζει στη συμβολή Αγίας Σοφίας με Ερμού.

Σας παρουσιάζουμε την ολοκλήρωση της "διαδρομής" του προγράμματος "Πολτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου".

Η οικολογική δόμηση αποτελεί μοναδικό και καινοτόμο στοιχείο διαφοροποίησης.

Νέοι επαγγελματίες στο χώρο της πολιτιστικής κληρονομιάς συζητάνε για θέματα ενδιαφέροντος.

Σας παρουσιάζουμε τη βιοοικολογική προσέγγιση του οικοδομικού τομέα.

Η Δαλκαφούκη Οίκος σας παρουσιάζει την έκθεση του Design Lab που θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό κτίριο Μπάγκειον στις 11-13 Μαΐου στην Αθήνα.

Η εταιρία μας εκτός από τη συμμετοχή μας, υποστηρίζουμε και ως χορηγοί τη δράση "Καταφύγια" και συγκεκριμένα το εργαστήριο «Διασκευάζοντας το παραδοσιακό ξυλόφουρνο».

Στην καρδιά της Ιερουσαλήμ και μέσα στον Ιερό Ναό της Αναστάσεως του Κυρίου, ο Πανάγιος Τάφος στέλνει μήνυμα ελπίδας και ειρήνης σε όλο τον κόσμο.

Εγκατάσταση απτικού χάρτη στο Κάστρο της Μυτιλήνης από το Mind The Map. Ο χάρτης διαθέτει ηχητική περιγραφή, γραφή Braille, βιωματικές προσθήκες και σύμβολα.

Αν μπορούσε να δοθεί ένας τίτλος σε όλα όσα η αλλαγή της χρονιάς πυροδοτεί και μοιράζομαι μαζί σας θα ήταν το "να αγαπάς αυτό που κάνεις είναι ευτυχία".

Στις 10 με 12 Ιανουρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναστήλωσης σε διοργάνωση της ΕΤΕΠΑΜ.

H ΕΛΛΕΤ - Παράρτημα Θεσσαλονίκης, οργάνωσε έκθεση με θέμα την προβολή βυζαντινών μνημείων και συνόλων, των οποίων η αποκατάσταση βραβεύθηκε από την Europa Nostra.

Στα νέα γραφεία της εταιρείας μας, Δαλκαφούκη Οίκος, χρησιμοποιήθηκαν τόσο κατά τη δόμηση όσο και κατά την ολοκλήρωση τα περισσότερα από την γκάμα των προϊόντων μας.

Πριν από 2 χρόνια περίπου, στα γραφεία της Δαλκαφούκη ΟΙΚΟΣ ΕΠΕ, συλλάβαμε την ιδέα της δημιουργίας ενός κέντρου εκπαίδευσης..

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;