Διαβάζοντας.. για την Agrotica 2020 (2)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε και φέτος η 28η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανήματων, Εξοπλισμού και Εφοδίων – Agrotica 2020, που είχε διάρκεια τέσσερις μέρες, από 30/1/2020 έως 2/2/2020.

Ανάμεσα στους 2.000 περίπου εκθέτες, είχαμε τη τιμή να βρισκόμαστε και εμείς, ως Ελαφρόπετρα- Δαλκαφούκη, στο περίπτερο 2 Stand 39, φιλοξενούμενοι της Lava. Οι εκπρόσωποι της εταιρίας, μας μετέφεραν με χαρά πως το κλίμα της έκθεσης ήταν ιδιαίτερα θερμό και τα πάντα κυλούσαν ομαλά.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καινούριο κόσμο, ο οποίος δραστηριοποιείται στους τομείς της γεωργικής παραγωγής και ανάπτυξης αλλά και να ενημερώσουμε τους ενδιαφερόμενους για τα πλεονεκτήματα και το ρόλο της ελαφρόπετρας.

Αναλυτικότερα, παρουσιάσαμε μία μεγάλη γκάμα κοκκομετρικών διαβαθμίσεων της ελαφρόπετρας, εξηγώντας παράλληλα τη κατάλληλη χρήση για κάθε διαβάθμιση. Εκθέσαμε συσκευασίες των 5lt και των 10lt, οι οποίες είναι διαθέσιμες σε συνεργαζόμενα φυτώρια (https://bit.ly/2OTJL7S), ιδανικές για οικιακή χρήση, καθώς η κοκκομετρική διαβάθμιση αυτών των συσκευασιών είναι η κατάλληλη για γλάστρες, παρτέρια κτλ., που όλοι έχουμε στους κήπους και στα μπαλκόνια μας. Τέλος, θέλοντας να τονίσουμε την διαδικασία εφαρμογής κατά τη φύτευση, τοποθετήσαμε δυο παρτέρια τα οποία είχαν ήδη έτοιμο το μείγμα χώματος και ελαφρόπετρας, προκειμένου να δείξουμε στους ενδιαφερόμενους το τρόπο μίξης καθώς και τα ευεργετικά οφέλη της όσον αφορά τα φυτά και τα λαχανικά.

Η συμμετοχή της εταιρείας μας, σε τέτοιου είδους εκθέσεις, είναι πολύ σημαντική, καθώς μας δίνεται η ευκαιρία να αφουγκραστούμε τις νέες ανάγκες, να δείξουμε την αγάπη μας για το αντικείμενο μας καθώς και να καλλιεργήσουμε παλιές και νέες συνεργασίες.  Μέσα από το κόσμο της “Agrotica”, χτίζουμε επαγγελματικές σχέσεις βασισμένες σε κοινές δραστηριότητες και ενδιαφέροντα.

Ανυπομονούμε ήδη  για την Agrotica 2022!

Εκτενέστερες πληροφορίες για την έκθεση και την συμμετοχής μας, θα βρείτε στο άρθρο «Διαβάζοντας.. για την Agrotica (1)», πατώντας εδώ: https://bit.ly/2wbr8pr

Πληροφορίες σχετικά με την ελαφρόπετρα και την Ελαφρόπετρα Δαλκαφούκη θα βρείτε: