FAQ
01 Που μπορω να σας βρω;

Τα γραφεία μας είναι στο 10ο χιλ. Θες/νίκης – Βέροιας, στη παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Βέροιας. Μπορείτε να καλέσετε στο +30 2310 722 127 ή να αποστείλετε email info@dalkafoukis.gr

02 Ποιο είναι το ωράριο σας;

Δευτέρα με Παρασκευή 07:00 με 16:00, Σάββατο 09:00 – 13:00, Κυριακή κλειστά.

03 Τι είδους υλικά έχετε;

Τα περισσότερα υλικά μας είναι οικολογικά φυσικά υλικά χωρίς τσιμέντο. Όλα είναι κατάλληλα για την αποκατάσταση μνημείων, πετρόχτιστων, παραδοσιακών συνόλων κ.α. επίσης είναι κατάλληλα και για αποκατάσταση και επανάχρηση νεότερων μνημείων. Τέλος, έχουμε λύσεις για νέες αρχιτεκτονικές εφαρμογές, όπως τεχνοτροπίες, βαφές κ.α. όπως και προϊόντα με βάση το φελλό και το πηλό για φυσική δόμηση.

04 Πως μπορώ να βρω το κατάλληλο υλικό;

Μπορείτε να «σερφάρετε» στις ηλεκτρονικές μας σελίδες και πιο συγκεκριμένα στη σελίδα των προϊόντων μας που μπορείτε να βρείτε εδώ: dalkafoukis.gr/proionta/. Οι κατηγορίες μας είναι χωρισμένες σύμφωνα με τη χρήση που αναζητάτε και αρκετά επεξηγηματικές, εάν έχετε απορίες μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας είτε μέσω email είτε τηλεφωνικά.

05 Τα υλικά σας είναι κατάλληλα για νεότερα μνημεία και διατηρητέα κτίρια;

Φυσικά. Έχουμε πολλά υλικά που είναι σχεδιασμένα για τέτοιες εφαρμογές, για λεπτομέρειες προσόψεων, τσιμεντοκονία, εξωτερικές βαφές και εσωτερικά επιχρίσματα, κονιάματα στερέωσης και αρμολόγησης. Καθώς για τα διατηρητέα και νεότερα ισχύουν συγκεκριμένοι κανόνες σχετικά με τους χρωματισμούς, εάν δε σας καλύπτει κάποιο από τα χρώματα των βαφών και επιχρισμάτων μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε την απόχρωση που χρειάζεστε

06 Που μπορώ να βρω τα υλικά σας εφαρμοσμένα;

Μπορείτε να βρείτε πληθώρα φωτογραφιών εφαρμοσμένων υλικών σε έργα στην ιστοσελίδα μας κα συγκεκριμένα πατώντας εδώ: dalkafoukis.gr/έργα/. Σε κάθε έργο αναφέρονται που υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί. Επίσης, για εφαρμογές νεότερων υλικών μπορείτε να μας επισκεφτείτε στα νέα μας γραφεία στα οποία έχουμε εφαρμόσει τσιμεντοκονία, βαφές, τεχνοτροπίες βαφών από τη σειρά Desideri & Ricordi.

07 Ποια είναι η προσέγγιση σας σε κάθε έργο;

Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο ως ένα ξεχωριστό μεμονωμένο project, με τις δικές του ανάγκες. Οι αρχές μας όμως που στηριζόμαστε σε αυτές παραμένουν οι ίδιες. Σεβασμό στην αποκατάσταση, συμβατότητα υλικών, ασφάλεια εφαρμογών.

08 Μπορείτε να έρθετε στο έργο;

Φυσικά, πολιτική της εταιρίας μας είναι η πρώτη επίσκεψη, όποτε είναι δυνατόν, να γίνεται επί τόπου στο έργο, ειδικά όταν από φωτογραφίες δε μπορούμε να κρίνουμε τη παθολογία του κτιρίου.

09 Μπορείτε να μου προτείνεται λύσεις ή πρέπει να ξέρω τι χρειάζομαι πριν έρθω σε επαφή μαζί σας;

Εάν γνωρίζεται τα υλικά που χρειάζεστε μπορείτε φυσικά να προχωρήσετέ σε παραγγελία. Εάν όμως χρειάζεστε βοήθεια, επεξήγηση ή να σας κάνουμε κάποια πρόταση, θα χρειαστούμε πληροφορίες σχετικά με το κτίριο, όπως φωτογραφίες, χρόνο κτίσης, πρότερες επεμβάσεις και άλλα απαραίτητα στοιχεία. Εφόσον κριθεί απαραίτητο μπορούμε να επισκεφτούμε επί τόπου το έργο ώστε να συζητήσουμε και να σας προτείνουμε τη καλύτερη δυνατή λύση βάση των πληροφοριών που έχουμε.

10 Πόσο γρήγορα απαντάτε σε ένα αίτημα ή παραγγελία;

Προσπαθούμε να απαντάμε άμεσα σε όλα τα email μας. Εάν δε λάβετε την απάντηση μας μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες μη διστάσετε να μας τηλεφωνήσετε ή στείλετε εκ νέου μήνυμα καθώς το πιο πιθανό είναι να μην το έχουμε λάβει! Για τηλεφωνικά αιτήματα ισχύει το ίδιο, από την ημέρα της συζήτησης σας συνήθως με την κα Δαλκαφούκη θα σας απαντήσουμε μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες.

11 Πόσο άμεσα μπορώ να έχω τη παραγγελία μου;

Μόλις λάβουμε τη παραγγελία σας, θα προωθηθεί στο τμήμα logistics, το οποίο θα την επεξεργαστεί και θα την προγραμματίσει ανάλογα με το διαθεσιμότητα του υλικού και το τόπο προορισμού. Ο χρόνος παράδοσης είναι άμεσος.

12 Σας ενδιαφέρει να συμμετέχετε ως χορηγός σε σχετικές δράσεις;

Προσπαθούμε να υποστηρίζουμε πάντα δράσεις, ημερίδες, συνέδρια και workshop που έχουν ως βασικό γνώμονα το πολιτισμό και το σεβασμό στην αρχιτεκτονική μας κληρονομιά. Η συνέχιση των πρακτικών και της γνώσης για το θέμα της αποκατάστασης και επανάχρησης παραμένει πάντα στο επίκεντρο της εταιρίας και θέλουμε να είμαστε κοντά στους ανθρώπους που μοιράζονται τις ίδιες πολιτιστικές «ανησυχίες».