Διαβάζοντας.. για την Ημερίδα στα Χανιά

 

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020, διοργανώνεται ημερίδα με θέμα: «Προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς με σύγχρονα υλικά και μεθόδους, εφαρμογές σε μνημεία του 20ου αιώνα από σκυρόδεμα», από το Εργαστήριο Υλικών Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Σύγχρονης Δόμησης της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στα Χανιά Κρήτης, με ώρα έναρξης 09:00 το πρωί.

Οι παρουσιάσεις θα αφορούν θέματα σχετικά με τη συντήρηση και ανάδειξη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, και ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι θα παρουσιαστούν καινοτόμα υλικά νανο-τεχνολογίας καθώς και σύγχρονοι μέθοδοι ελέγχου των κατασκευών.

Η εταιρία μας, Δαλκαφούκη Οίκος ΕΠΕ, υποστηρίζει τη διοργάνωση ως χορηγός. Επιπρόσθετα, η κα Δαλκαφούκη Μαρία θα βρεθεί στα Χανιά ώστε να παρακολουθήσει το ενδιαφέρον συνέδριο.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Horizon 2020 InnovaConCrete (δείτε εδώ: www.innovaconcrete.eu ), από τη καθηγήτρια του Πολυτεχνείου Κρήτης και Διευθύντρια του Εργαστηρίου Υλικών Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Σύγχρονης Δόμησης, κα Νόνη Μαραβελάκη. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και μπορείτε στο παρακάτω link να δηλώσετε συμμετοχή https://machmob.tuc.gr/workshop/ .

 

(Πληροφορίες από https://bit.ly/3aljHLh )

 

Διαβάζοντας.. για την Agrotica 2020 (2) Διαβάζοντας τα νέα μας
Διαβάζοντας.. για την Agrotica 2020(1) Διαβάζοντας τα νέα μας