Διαβάζοντας.. για την Agrotica 2020(1)

Η εταιρεία μας, Ελαφρόπετρα Δαλκαφούκης, θα συμμετάσχει και φέτος, φιλοξενούμενη στο περίπτερο της Lava,  στη 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων – Agrotica 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τη Πέμπτη 30/01/2020 έως τη Κυριακή 02/02/2020.

Θα μας βρείτε στο Περίπτερο 2, Stand 39 κατά τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης, Πέμπτη (30/01), Παρασκευή (31/01) και Κυριακή (02/02) 10:00-19:00 και Σάββατο (01/02) 10:00-20:00.

Ο κ. Άρης Μικρού και ο κ. Γιώργος Μικρού, οι οποίοι ασχολούνται ενεργά με το τομέα της ελαφρόπετρας, θα σας παρουσιάσουν τις εφαρμογές της ελαφρόπετρας, τις κοκκομετρίες και τα νέα προϊόντα όπως συσκευασίες με ειδικά εξειδικευμένες κοκκομετρίες για τις ανάγκες ευαίσθητων φυτών.

Λίγες πληροφορίες για την ελαφρόπετρα:

Η ελαφρόπετρα είναι ένα ηφαιστειογενές υλικό φυσικά ορυκτό και κύρια χαρακτηριστικά της είναι πως είναι οικολογική – φιλική προς το περιβάλλον, άκαυστη, με χαμηλό ειδικό βάρος, με χαρακτηριστικό λευκό χρώμα και προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα κατά την εφαρμογή της, ανά περίπτωση, όπως: Θερμομόνωση, ηχομόνωση, υψηλές μηχανικές αντοχές, συγκρατεί την υγρασία, βελτιώνει τον αερισμό των ριζών, ενισχύει τις ιδιότητες των φυτών κ.α.

Κοκκομετρίες ελαφρόπετρας & χρήσεις

Η ελαφρόπετρα αποτελεί ιδανική επιλογή σε ποικίλες εφαρμογές. Συγκεκριμένα, οι χρήσεις και τα βασικά κοκκομετρικά κλάσματα σύμφωνα με τη χρήση αφορούν:

  • Φυτωριακή – Αγροτική χρήση | 2-10 mm, 8-16 mm
  • Οικιακή χρήση (για γλάστρες) | 2-4 mm, 2-10 mm, 8-16 mm
  • Οικοδομική χρήση |0-4 mm, 0-8 mm
  • Εξειδικευμένη χρήση | 16-22 mm

Μπορείτε επίσης να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο παραγωγής μας, ώστε να προσαρμόσουμε το προϊόν στη δική σας ανάγκη.

Προϊόντα &  τρόποι συσκευασίας

Μπορείτε να προμηθευτείτε ελαφρόπετρα στην επιθυμητή κοκκομετρική διαβάθμιση από την έδρα μας, είτε σε συσκευασία big bag (ενός κυβικού), είτε χύμα, είτε σε σακιά ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Διαφορετικά, μπορείτε να βρείτε συσκευασίες 5lt και 10lt (οικιακή χρήση – για το γλαστρόκηπο του σπιτιού σας!), στα συνεργαζόμενα φυτώρια ακολουθώντας το παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/2OTJL7S .

Για περισσότερες πληροφορίες, οι εκπρόσωποί μας θα βρίσκονται στην έκθεση για να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία έχετε αναφορικά με την ελαφρόπετρα και τη χρήση της.

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Website: elafropetra.dalkafoukis.gr |Email: info@dalkafoukis .gr | Facebook: https://www.facebook.com/elafropetra.pumicestone/

Εκτενέστερες πληροφορίες για την έκθεση και την εμπειρία της συμμετοχής μας, θα βρείτε στο άρθρο «Διαβάζοντας.. για την Agrotica (2)», πατώντας εδώ: https://bit.ly/2UOGJFS

 

Πληροφορίες Agrotica 2020

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τη Πέμπτη 30/01/2020 έως τη Κυριακή 02/02/2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τόσο στα Βαλκάνια όσο και στην Ευρώπη η Agrotica αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα εκθεσιακά  brand στο τομέα της γεωργίας.

Φέτος, όπως αναγράφεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της Helexpo (https://agrotica.helexpo.gr/el), υπάρχει πρωτοφανή αύξηση των εκθετών, οι οποίοι ξεπερνούν τους 2.000 από 46 χώρες. Φυσικά, αναμένεται και ο αριθμός των επισκεπτών να καταρρίψει το ρεκόρ κάθε προηγούμενης χρονιάς.

Η Agrotica αποτελεί μια ευκαιρία ενημέρωσης για τις εξελίξεις σε όλους τους τομείς της αγροτικής παραγωγής και δημιουργία επαφής μεταξύ επισκεπτών και προμηθευτών του κλάδου. Τέλος, όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε συνέδρια – ημερίδες που αφορούν το κλάδο. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθεί και το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Agrotica με διάφορα θέματα όπως η κλιματική αλλαγή, αγροτικοί συνεταιρισμοί και σύγχρονα συστήματα παρακολούθησης αγρών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.helexpo.gr

Εκτενέστερες πληροφορίες για την έκθεση και την εμπειρία της συμμετοχής μας, θα βρείτε στο άρθρο «Διαβάζοντας.. για την Agrotica (2)», πατώντας εδώ: https://bit.ly/2UOGJFS