Διαβάζοντας τα νέα μας


Τη Παρασκευή 23/10,στις 11:00, με μεγάλη χαρά η Μαρία Δαλκαφούκη θα συμμετάσχει σε Live Q&A της Hotelier Academy Greece.

Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που θα συμμετάσχουμε στο ECOWEEK Online Challenge που θα πραγματοποιηθεί τις ημερομηνίες 2-4 Οκτωβρίου!

Το φετινό σύνθημα της παγκόσμιας ημέρας είναι «Ώρα για τη φύση»!

Οι ευχές μας για ένα Πάσχα διαφορετικό, που όμως η αλήθεια του φανερώνεται στη καρδιά μας.

Μένουμε σπίτι, μένουμε συνδεδεμένοι! Διαβάστε τους τρόπους που μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της εταιρείας μας, στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων - Agrotica 2020.

Η Δαλκαφούκη Οίκος θα υποστηρίξει την διοργάνωση της Ημερίδας στα Χανιά ως χορηγός.

Η εταιρεία μας για άλλη μια χρονιά, θα συμμετάσχει στην 28η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων - Agrotica 2020.

Το επιστημονικό συνέδριο με τίτλο «Προστασία – Συντήρηση και Αποκατάσταση Μνημείων Πολιτισμού – 20 χρόνια Δ.Μ.Π.Σ.» θα γίνει στις 20-23 Νοεμβρίου στο ΑΠΘ!

Βρείτε πληροφορίες για παρουσιάσεις σχετικά με το Γεφύρι της Πλάκας στα πλαίσια της δράσης «Καλντερίμι Χ2», διοργάνωση του Μπουλούκι.

Η εταιρία μας συμμετέχει ως χορηγός στην Έκθεση "Βραβεία Europa Nostra 1978-2019", που πραγματοποιείτε στην Αθήνα που διοργανώνεται από την Ελληνική Εταιρεία!

Είχαμε τη τιμή και τη χαρά να συμμετάσχουμε στη διοργάνωση "Open Village", η οποία πραγματοποιείται φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά.

Σας παρουσιάζουμε την ολοκλήρωση της "διαδρομής" του προγράμματος "Πολτιστική Διαδρομή των Αρχαίων Θεάτρων της Ηπείρου".

Η οικολογική δόμηση αποτελεί μοναδικό και καινοτόμο στοιχείο διαφοροποίησης.

Νέοι επαγγελματίες στο χώρο της πολιτιστικής κληρονομιάς συζητάνε για θέματα ενδιαφέροντος.

Σας παρουσιάζουμε τη βιοοικολογική προσέγγιση του οικοδομικού τομέα.

Η Δαλκαφούκη Οίκος σας παρουσιάζει την έκθεση του Design Lab που θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό κτίριο Μπάγκειον στις 11-13 Μαΐου στην Αθήνα.

Η εταιρία μας εκτός από τη συμμετοχή μας, υποστηρίζουμε και ως χορηγοί τη δράση "Καταφύγια" και συγκεκριμένα το εργαστήριο «Διασκευάζοντας το παραδοσιακό ξυλόφουρνο».

Εγκατάσταση απτικού χάρτη στο Κάστρο της Μυτιλήνης από το Mind The Map. Ο χάρτης διαθέτει ηχητική περιγραφή, γραφή Braille, βιωματικές προσθήκες και σύμβολα.

Στις 10 με 12 Ιανουρίου 2019 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αναστήλωσης σε διοργάνωση της ΕΤΕΠΑΜ.

H ΕΛΛΕΤ - Παράρτημα Θεσσαλονίκης, οργάνωσε έκθεση με θέμα την προβολή βυζαντινών μνημείων και συνόλων, των οποίων η αποκατάσταση βραβεύθηκε από την Europa Nostra.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;