Διαβάζοντας.. για τη συμμετοχή μας στο 100% Broadcasting: Trends and Innovations

Τη Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021, πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή εκπομπή 100% Broadcasting, που αποτελεί τη WebTv του 100% Hotel Show. Κάθε Πέμπτη παρουσιάζονται 3 αφιερώματα με διαφορετικές θεματικές! Στο 1ο αφιέρωμα 100% Trends & Innovations της 11ης Φεβρουαρίου, η εταιρίας μας και συγκεκριμένα η κα Μικρού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή με θέμα τον «Ρόλο των Φυσικών και Παραδοσιακών Υλικών Δόμησης στη Δημιουργία Μοναδικής Ταυτότητας του Ξενοδοχείου».

Η εκπρόσωπος της εταιρείας μας, κα Μικρού, κλήθηκε να παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο δομικό υλικό, το φελλό (διαβάστε περισσότερα για το φελλό εδώ) και το πως μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ενός αναβαθμισμένου ενεργειακά περιβάλλοντος καθιστώντας το χώρο όπου εφαρμόζεται αυθεντικό, μοναδικό και με οικολογική συνείδηση.

Συγκεκριμένα, η κα Μικρού αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά εκείνα που καθιστούν το φελλό ανταγωνιστικό αλλά και οικολογικό, στο πως προέκυψε ο φελλός ως υλικό δόμησης, αλλά και το ποιες ανάγκες καλύπτει. Ακόμα, μίλησε και για τα διάφορα προϊόντα φελλού όπως τα πάνελ φελλού, τα κονιάματα με ψήγματα φελλού και τη θερμοπρόσοψη με φελλό, προϊόντα τα οποία διατίθενται από την εταιρεία μας. Τέλος, επισήμανε την εφαρμογή του φελλού, το προσδόκιμο ζωής ενός τέτοιου υλικού αλλά και το γιατί πρέπει κάποιος να επιλέξει ένα υλικό σαν το φελλό!

Η εκπομπή  είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με πάνω από 1600 προβολές! Παρακολουθείστε την εκπομπή είτε στο YouTube Channel της 100% Hotel Show πατώντας εδώ, είτε στο Facebook της 100% Hotel Show πατώντας εδώ.

 

—————————————-

Τι είναι το 100% Broadcasting?

Η 100% Hotel Show, leader στη παροχή εξειδικευμένης επαγγελματικής γνώσης στα ξενοδοχειακά και στα τουριστικά στη χώρα μας, δημιούργησε εβδομαδιαία σειρά Web εκπομπών, το 100% Broadcasting. Κάθε Πέμπτη, στις 11:00, 14:00 και 17:00 παρακολουθείστε τις Web εκπομπές, με τις αντίστοιχες θεματικές ανά ώρα: 100% Trends & Innovations (11:00), 100% Hospitality Person (14:00)και 100% Tourism Destinations (17:00). Σε κάθε εκπομπή οι δυο “οικοδεσπότες” συνομιλούν με καλεσμένους από το εθνικό και περιφερειακό περιβάλλον του χώρου.

Βρείτε όλες τις πληροφορίες πατώντας εδώ.