Μαθαίνοντας.. για τη σειρά Green Vocation

Σ’ αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μία ιδιαίτερη και πρωτοποριακή σειρά χρωματισμών, την Green Vocation Line, κατάλληλη για εσωτερικούς χώρους. Τα προϊόντα που την απαρτίζουν χαρακτηρίζονται από χαμηλή περιεκτικότητα σε πτητικές οργανικές ενώσεις, είναι άοσμα κατά τη διάρκεια και μετά την εφαρμογή τους και δε περιέχουν διαλύτες. Ανάλογα με την απαίτηση του χώρου σας, μπορείτε να επιλέξετε το κατάλληλο υλικό της σειράς για χώρους υγιεινής, χώρους εστίασης, φιλοξενίας και αποθεραπείας (π.χ. κουζίνες, νοσοκομεία, ξενοδοχεία, σχολεία). Προσφέρουν εξαιρετική κάλυψη, χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα στη συνεχή χρήση, σε γρατσουνιές και στο συχνό καθάρισμα.

Αναλυτικότερα, τα προϊόντα της σειράς είναι:

MIKROS 001

Το MIKROS 001 είναι ένα διαφανές υδατοδιαλυτό αστάρι, με χαμηλές εκπομπές VOC. Χρησιμοποιείται σε εσωτερικές και εξωτερικές τοιχοποιίες. Λόγω της υψηλής του διείσδυσης βελτιώνει την εφαρμογή των επόμενων προϊόντων που θα ακολουθήσουν.

EVOC 001  

Πρόκειται για έναν υδατοδιαλυτό χρωματισμό σμάλτου, κατάλληλο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, άοσμο, με εξαιρετικά χαμηλές εκπομπές VOC (πτητικές οργανικές ενώσεις), ανθεκτικό στη τριβή και στον καθαρισμό, είναι κατάλληλο για χώρους με υγειονομικό ενδιαφέρον. Το EVOC 001 προσφέρει ματ αποτέλεσμα αλλά και σατινέ φινίρισμα.

EOS 001

Το EOS 001 είναι ένας χρωματισμός με βάση το νερό ο οποίος προσφέρει πολύ υψηλή διαπνοή και έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε πτητικές οργανικές ενώσεις. Είναι άοσμο, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την εφαρμογή του. Το προϊόν εξασφαλίζει πολύ καλή ομοιογένεια στην επιφάνεια που εφαρμόζεται, με άριστη κάλυψη επιφάνειας.

OCEAN 001

Το OCEAN 001 είναι ένας χρωματισμός με βάση το νερό για εσωτερικούς χώρους με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις, εφαρμόζεται εύκολα και προσφέρει ματ και μεταξένιο αποτέλεσμα. Λόγω των ιδιοτήτων του είναι εύκολο να καθαριστεί.

SPHAERA 001

Το SPHAERA 001 είναι ένας διακοσμητικός χρωματισμός με βάση το νερό, με κοίλες κεραμικές μικροσφαίρες, ο οποίος όπως και οι προηγούμενοι της σειράς του δεν περιέχει διαλύτες και έχει πολύ χαμηλή περιεκτικότητα σε πτητικές οργανικές ενώσεις. Οι ιδιότητες του συγκεκριμένου προϊόντος συμβάλλουν στην επιβράδυνση της διάδοσης της μούχλας στους τοίχους, βελτιώνοντας την ποιότητα υγρών χώρων όπως είναι οι κουζίνες, τα μπάνια, οι αποθήκες κτλ.

Όλα τα παραπάνω προϊόντα διατίθενται σε πολλές σύγχρονες χρωματικές αποχρώσεις.

Ανάλογα τον εσωτερικό χώρο στον οποίο εφαρμόζονται και τις απαιτήσεις αυτού προτείνεται και η ανάλογη σειρά προϊόντων.

Α’ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αφορά περιβάλλοντα όπως είναι οι κουζίνες, τα ξενοδοχεία, χώροι δηλαδή όπου πραγματοποιείται επεξεργασία φαγητού αλλά και ευνοείται η ύπαρξη πολλών ατόμων. Σε πρώτη φάση εφαρμόζεται το αστάρι MIKROS 001 στη συνέχεια εφαρμόζεται το προϊόν με υφή πάστας FAST 299 και ο κύκλος ολοκληρώνεται με το υδρόχρωμα EVOC 001.

Β’ ΠΡΟΤΑΣΗ

Κύκλος κατάλληλος για χώρους όπου είναι πιθανό να εμφανίσουν σημάδια μούχλας. Αρχικά, όπως και στο πρώτο κύκλο, πρώτα εφαρμόζεται το αστάρι MIKROS 001 και στη συνέχεια, ο χρωματισμός SPHAERA 001, προϊόν που επιβραδύνει την εξάπλωση της μούχλας στους τοίχους.

Γ’ ΠΡΟΤΑΣΗ

Αφορά χώρους στους οποίους υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση ατόμων (πχ. Ξενοδοχεία). Για αρχή, εφαρμόζεται το αστάρι MIKROS 001 και σαν τελικό φινίρισμα το υδρόχρωμα OCEAN 001, το οποίο πλένεται εύκολα και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε πτητικές οργανικές ενώσεις.

Δ’ ΠΡΟΤΑΣΗ

Κύκλος κατάλληλος για εξυγίανση εσωτερικών χώρων, όπως υπνοδωμάτια, κοινόχρηστοι χώροι οικίας κτλ. Αρχικά εφαρμόζεται το MIKROS 001 και σε συνέχεια ο χρωματισμός EOS 001.

Είναι σημαντικό επίσης να αναφερθεί πως τα προϊόντα πρέπει να επιλέγονται με βάση το υπόστρωμα στο οποίο εφαρμόζονται. Οποιαδήποτε φθορά υπάρχει στη τοιχοποιία, όπως ρηγματώσεις,  πρέπει πρώτα να εξομαλύνεται πριν από την εφαρμογή των προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τα προϊόντα της σειράς Green Vocation Line, παράγονται από την Fassa Bortolo, εισάγονται και διανέμονται στην Ελλάδα από την εταιρεία μας, Δαλκαφούκη Οίκος ΕΠΕ.