Μαθαίνοντας.. για το Fassil P 313 και το Fassil F 328

Τον Αύγουστο του 2018 με μεγάλη χαρά, σας παρουσιάσαμε τα νέα μας γραφεία. Σε προηγούμενο άρθρο, (βρείτε το εδώ), μοιραστήκαμε γενικές πληροφορίες για το νέο μας χώρο και για τα υλικά που εφαρμόστηκαν κατά την ανακαίνιση του, τα οποία συμπεριλαμβάνονται στη γκάμα των προϊόντων μας (οικολογικά υλικά, δομικές τεχνοτροπίες, ειδικές βαφές κ.ά.).

Στη συνέχεια, προκειμένου να σας παρουσιάσουμε αναλυτικότερα τα υλικά που επιλέξαμε δημιουργήσαμε για εσάς μία σειρά άρθρων, που το καθένα αφορά συγκεκριμένα προϊόντα που έχουν εφαρμοστεί ή θα εφαρμοστούν στα γραφεία του Δαλκαφούκη Οίκος!

Στα προηγούμενα αφιερώματα, παρουσιάσαμε το πατητό τσιμεντοκονίαμα 4 στρώσεων MicroArt (δείτε εδώ), τις τεχνοτροπίες Sfide d’ Arte (δείτε εδώ), τα ασβεστοχρώματα Calce del Brenta (δείτε εδώ), ενώ ακόμη έχουμε μιλήσει για τον έγχρωμο σοβά Fassacouche (δείτε εδώ), και το φελλό, ένα υλικό που λόγω των φυσικών ιδιοτήτων του θεωρείται ένα μοναδικό οικοδομικό υλικό (δείτε εδώ). Το πατητό τσιμεντοκονίαμα MicroArt έχει κοσμήσει όλους τους διαδρόμους των γραφείων μας, τους τοίχους του μπάνιου καθώς και τα πατώματα του training center. Οι τεχνοτροπίες Sfide d’ Arte, κατάλληλες για εσωτερικούς χώρους,  έχουν εφαρμοστεί σε ποικίλους χώρους των γραφείων μας (χώρος υποδοχής  κ.ά.), ενώ τα προϊόντα της Calce del Brenta βρίσκονται σε δείγματα στο χώρο παρουσίασης των υλικών μας και η εφαρμογή τους θα γίνει σύντομα στο κτίριο του training center, σε εσωτερικές και εξωτερικές τοιχοποιίες, αλλά και σε επιλεγμένα σημεία των κεντρικών γραφείων μας. Το Fassacouche, ένα υλικό που παρουσιάζει ποικίλες δυνατότητες αρχιτεκτονικών εφαρμογών, έχει χρησιμοποιηθεί ως επίχρισμα σε εξωτερική τοιχοποιία αλλά και ως διακοσμητικό κεντρικό στοιχείο στο γραφείο συνεδριάσεων, ενώ επιλέξαμε διακοσμητικά πάνελ φελλού για ηχομόνωση και αισθητική αναβάθμιση στο χώρο παρουσιάσεων.

Ολοκληρώνοντας τη παρουσίαση των υλικών που χρησιμοποιήθηκαν στα γραφεία μας, σ’ αυτό το αφιέρωμα θα βρείτε πληροφορίες για το υδρόχρωμα Fassil P 313 καθώς και για το κατάλληλο αστάρι του, Fassil F 328.

To Fassil P 313 (δείτε το προϊόν εδώ) εφαρμόζεται ως προστατευτικό και διακοσμητικό χρώμα σε εσωτερικές και εξωτερικές όψεις. Βασικό του χαρακτηριστικό, είναι η ανθεκτικότητα που παρουσιάζει στους ατμοσφαιρικούς ρύπους και την υπεριώδη ακτινοβολία, καθώς και, η υψηλή του ικανότητα διαπνοής. Είναι ένα χρώμα που καθαρίζεται εύκολα και χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές αντοχές στο συχνό πλύσιμο. Το Fassil P 313 βγαίνει σε παραπάνω από 150 αποχρώσεις και προσδίδει μία λεία και ματ εμφάνιση. Πριν την εφαρμογή του, συνιστάται πρώτα η εφαρμογή του ασταριού με βάση την υδρύαλο Fassil F 328.

Το Fassil F 328, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, είναι ένα αστάρι κατάλληλο και για εσωτερικές και για εξωτερικές εφαρμογές. Το προϊόν χρησιμοποιείται για τη στερέωση των υποστρωμάτων πριν την εφαρμογή προϊόντων βαφής όπως είναι το Fassil P 313.

Το Fassil P 313 και το Fassil F 328 έχουν εφαρμοστεί σε όλες τις τοιχοποιίες των γραφείων μας. Ο οικολογικός τους χαρακτήρας σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά τους τα καθιστά κατάλληλα προϊόντα για οποιοδήποτε χώρο, και μας προσφέρουν ένα υγιές περιβάλλον εργασίας. Και τα δύο προϊόντα παράγονται από τον Ιταλικό Οίκο Fassa Bortolo, της οποίας η Δαλκαφούκη Οίκος είναι η επίσημη εταιρεία διανομής στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες ή απορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Μαθαίνοντας.. για τη σειρά Green Vocation Μαθαίνοντας τεχνικές και λύσεις
Μαθαίνοντας.. για το MicroArt! Μαθαίνοντας τεχνικές και λύσεις