Διαβάζοντας..για το Live Q&A με την Hotelier Academy Greece

Τη Παρασκευή 23/10, στις 11:00, με μεγάλη χαρά η Μαρία Δαλκαφούκη θα συμμετάσχει σε Live Q&A της Hotelier Academy Greece, με θέμα: «Κατασκευή Ξενοδοχείου: Ποια υλικά είναι καταλληλότερα και πως τα επιλέγουμε». Θα μιλήσουμε για διαδικασία επιλογής υλικών και τις ιδιαιτερότητες υλικών για ξενοδοχεία και ξενώνες, για τη τάση διατηρητέα και παραδοσιακά κτίρια να μεταμορφώνονται σε χώρους φιλοξενίας, και πολλά άλλα.

Το Live Q&A θα πραγματοποιηθεί στη Facebook Page της Hotelier Academy Greece (https://www.facebook.com/hotelieracademy.gr/), και σε συνέχεια θα γίνει upload του recorded video στο YouTube Channel της Hotelier, αλλά και στην ηλεκτρονική τους πλατφόρμα.

Κάνοντας εγγραφή στη δράση μέσω της πλατφόρμας (https://live.hoteliertraining.com/index) μπορείτε να υποβάλλετε τις δικές σας ερωτήσεις προς τη κα Δαλκαφούκη, σχετικές με υλικά και διαδικασίες κατάλληλες για ξενοδοχεία και ξενώνες. Υπάρχει, επίσης, ειδική φόρμα άμεσης επικοινωνίας μαζί μας στο τελευταίο unit του course, όπου επίσης δίνεται η δυνατότητα κλεισίματος ραντεβού μαζί μας.

Διαφορετικά, μπορείτε πάντα να μας βρείτε μέσω email στο info@dalkafoukis.gr, ή μέσω τηλεφώνου στο +302310722127.

Η Hotelier Academy Greece στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της, έχει δημιουργήσει την E-Learning Πλατφόρμα Hotelier Academy Live, στην οποία μπορείτε να βρείτε δωρεάν Ξενοδοχειακά Webinars και Video της Hotelier Academy.

 

 

 

Διαβάζοντας.. για το 100% Hotel Show 2020 Διαβάζοντας τα νέα μας
Διαβάζοντας..για το ECOWEEK Διαβάζοντας τα νέα μας