Διαβάζοντας.. για το ψηφιακό τεύχος της Build

Το Build, το πρώτο καθημερινό ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο (daily newsletter Build) σχετικά με τον κατασκευαστικό τομέα, ετοίμασε την ηλεκτρονική ειδική έκδοση «Τα νέα προϊόντα  του 9μήνου 2020», θέλοντας να αναδείξει προϊόντα που παρά την ιδιαιτερότητα της εποχής, έκαναν δυναμική εμφάνιση στην αγορά, φέρνοντας καινοτομία και νέες τεχνολογίες.

Με μεγάλη μας χαρά παρουσιάσαμε νέα προϊόντα στο ψηφιακό τεύχος «Τα νέα προϊόντα του 9μήνου του 2020», το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Στις ηλεκτρονικές σελίδες του ενθέτου μπορείτε να διαβάσετε για τη σειρά ασβεστοχρωμάτων και παστών ασβέστη που πρόσφατα εντάξαμε στη γκάμα των υλικών μας, για το ηχομονωτικό και θερμομονωτικό επίχρισμα φελλού Ecocork Lime, καθώς και για το έγχρωμο επίχρισμα βασικής στρώσης Fassacouche,.

Πιο αναλυτικά, η σειρά ασβεστοχρωμάτων και παστών ασβέστη προσφέρει 8 διαφορετικές επιλογές φινιρισμάτων σε 160 διαθέσιμες αποχρώσεις και είναι κατάλληλη τόσο για εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Καθώς η βάση τους είναι ο ασβέστης, ενισχύουν τη διαπνοή και προσδίδουν ένα αίσθημα φρεσκάδας και καθαριότητας. Η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων είναι κατάλληλη για νέα όσο και για ιστορικά και διατηρητέα κτίρια.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο ψηφιακό ένθετο πατώντας εδώ στη σελίδα 33.

Βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε φινίρισμα από τη σειρά πατώντας εδώ

Tο Ecocork Lime είναι ένα καινοτόμο ελαφροβαρές κονίαμα θερμικής και ακουστικής μόνωσης με βάση τον φυσικό υδραυλικό ασβέστη και το φελλό, που προσφέρει υψηλή διαπνοή και μεγάλη διάρκεια ζωής. Προσδίδει μία ενεργειακή αναβάθμιση στο χώρο που εφαρμόζεται και θεωρείται μία καινοτόμα λύση τόσο στο κομμάτι της αποκατάστασης όσο και στο κομμάτι της οικολογικής κατασκευής.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο ψηφιακό ένθετο πατώντας εδώ στη σελίδα 34.

Βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για προϊόντα με βάση το φελλό, όπως το ολοκληρωμένο σύστημα θερμομόνωσης πατώντας εδώ.

Τέλος, ο έγχρωμος σοβάς βασικής στρώσης Fassacouche, είναι ένα έτοιμο ξηρό έγχρωμο κονίαμα που εφαρμόζεται ως ενδιάμεσο και τελικό στρώμα έγχρωμου επιχρίσματος. Διατίθεται σε 25 αποχρώσεις και μπορεί να αποδώσει τέσσερις διαφορετικές υφές. Πρόκειται για ένα κονίαμα που δεν χρειάζεται άλλες προσμίξεις καθώς είναι χρωματισμένο στη μάζα του και προσφέρει στεγανοποιητικές ιδιότητες. Είναι ιδανικό για προστασία και διακόσμηση όψεων.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο ψηφιακό ένθετο πατώντας εδώ στη σελίδα 35.

Βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις διαφορετικές υφές πατώντας εδώ

Τα παραπάνω προϊόντα αποτελούν κάποιες από τις τελευταίες προσθήκες στη γκάμα των προϊόντων της εταιρείας μας. Είναι υλικά τα οποία έρχονται να αναβαθμίσουν τον τομέα της αποκατάστασης αλλά και της ανακαίνισης παλαιότερων και νεότερων κτιρίων ή διατηρητέων.

Για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή συμπληρωματική πληροφορία χρειάζεστε αναφορικά με τα προϊόντα μας και την εφαρμογή τους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα της εταιρείας (+302310722127) ή να μας αποστείλετε email στο info@dalkafoukis.gr

Για να μεταβείτε στο ψηφιακό ένθετο «Τα νέα προϊόντα του 9μήνου του 2020», μπορείτε να πατήσετε εδώ.