Διαβάζοντας.. για το ενημερωτικό spot της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος!

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2020.

Τι ώρα είναι? Ώρα για τη φύση.

Το φετινό σύνθημα της παγκόσμιας ημέρας περιβάλλοντος είναι «Ώρα για τη φύση», και με αφορμή αυτό η Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού – Παράρτημα Θεσσαλονίκης με την χορηγία της εταιρίας μας, συνέθεσε και δημιούργησε σποτ ευαισθητοποίησης με θέμα το περιβάλλον.

Ο σκοπός του βίντεο είναι να αφυπνίσει και να προβληματίσει τους πολίτες σχετικά με την περιβαλλοντική κρίση που διανύουμε σήμερα. Πιστεύουμε πως όλοι μπορούμε να συμβάλλουμε λίγο ή πολύ, ο καθένας με τον τρόπο του στη προστασία της φύσης και της καλυτέρευση της ποιότητας ζωής μας! Μέσα από το βίντεο υποδεικνύεται η ανάγκη να αλλάξουμε ως κάτοικοι αυτού του πλανήτη κάποιες συνήθειες και να υιοθετήσουμε κάποιες άλλες, προκειμένου να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε εμείς, αλλά και οι επόμενες γενιές τα οφέλη της φύσης!

Το βίντεο επιμελήθηκαν μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΕΛΛΕΤ – Παράρτημα Θεσσαλονίκης, και συγκεκριμένα η Πρόεδρος του παραρτήματος κα Θεολογίδου Κλεοπάτρα και ο κος Μήτσας Άγγελος. Επίσης, καθήκοντα επιμέλειας κειμένου και γενικής υποστήριξης ανέλαβε η Μικρού Ιωάννα, υπεύθυνη Marketing της εταιρίας μας Δαλκαφούκη Οίκος.

Βρείτε το βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=2vqQdCBUzIc

Διαβάζοντας.. για τη Hotelier Shop Διαβάζοντας τα νέα μας
Πάσχα 2020! Διαβάζοντας τα νέα μας