Διαβάζοντας.. για το Workshop της RILEM

Στις 3-4 Φεβρουαρίου 2022, θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή, το εργαστήριο Workshop “Lime based materials for repairing historic Structures”, RILEM TC 277-LHS, το οποίο διοργανώνεται από τη RILEM (International Union of Laboratories and Experts in Construction Materials, Systems and Structures) και συγκεκριμένα από την επιτροπή TC 277-LHS που αφορά Προδιαγραφές για δοκιμές και αξιολόγηση επισκευαστικών υλικών με βάση τον ασβέστη για ιστορικές κατασκευές (Specifications for testing and evaluation of lime-based repair materials for historic Structures).

Η εταιρία μας ως ενεργό μέλος της RILEM και υποστηρικτής των δράσεων που αφορούν τις σωστές εφαρμογές και τεχνικές αποκατάστασης, συμμετέχει χορηγικά στο εργαστήριο.

Το επιστημονικό εργαστήριο είναι αφιερωμένο στη μνήμη του καθηγητή Luigia Binda (Πολυτεχνείο του Μιλάνου), του Δρ Eric F. Hansen, Ινστιτούτου Διατήρησης Getty και του Δρ. Thorborg Von Konow του Ινστιτούτου Διατήρησης.

Οι ομιλίες ξεκινούνε τη Πέμπτη 3-02-2022 και ώρα 10:00 και ολοκληρώνονται τη Παρασκευή 4-02-2022 ώρα 15:00. Τη Παρασκευή 4-02-2022 και ώρα 11:15-11:30, μπορείτε να παρακολουθήσετε την ομιλία της κας Ιωάννα Μικρού, εκπρόσωπο της εταιρίας μας, η οποία θα παρουσιάσει τα «Προβλήματα και τις προκλήσεις σχετικά με τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στην αποκατάσταση μνημείων. Η πλευρά του προμηθευτή» (Problems and challenges regarding raw materials used in restoration of monuments and historic buildings. Supplier’s point of view).