Διαβάζοντας.. για τη βράβευση μας στα Building Material Awards 2020

Με μεγάλη μας χαρά και τιμή σας ανακοινώνουμε ότι τόσο η εταιρεία μας Δαλκαφούκη Οίκος, όσο και η εταιρεία μας Δαλκαφούκη Μαρία βραβεύτηκαν στα Building Material Awards 2020.

Πιο αναλυτικά, η Δαλκαφούκη Οίκος βραβεύτηκε για τα υλικά Master Inject 222 και Master Emaco S285 TIX, στις κατηγορίες Ενέματα και Κονιάματα Δόμησης, αντίστοιχα. Το πρώτο είναι ασβεστοποζολανικό ένεμα χωρίς τσιμέντο, για την ενίσχυση παραδοσιακών τοιχοποιών και το δεύτερο ασβεστοποζολανικό κονίαμα δομικής αποκατάστασης χωρίς τσιμέντο. Τα δύο προϊόντα βραβεύτηκαν στις κατηγορίες του με Gold Awards ενώ το ασβεστοποζολανικό κονίαμα δομικής αποκατάστασης Master Emaco S285 TIX απέσπασε τη κορυφαία βαθμολογία στην «Ενότητα 3: Κονίες – Κονιάματα – Επιχρίσματα – Ενέματα» και κατέκτησε το Platinum βραβείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο ένεμα και το συγκεκριμένο κονίαμα δομικής αποκατάστασης, επιλέχθηκαν για την αποκατάσταση του Ιερού Κουβουκλίου του Παναγίου Τάφου στα Ιεροσόλυμα, καθώς κρίθηκε πως τα χαρακτηριστικά τους είναι συμβατά και κατάλληλα να αντικαταστήσουν το παλαιό κονίαμα.

            

 

Τα προϊόντα MasterInject 222 και Master Emaco S 285 TIX παράγονται από την MASTER BUILDERS SOLUTIONS, και εισάγονται στην Ελλάδα από την εταιρία Δαλκαφούκη Οίκος.

Τέλος από την εταιρεία μας, Δαλκαφούκη Μαρία, στη κατηγορία «Αδρανή» το προϊόν μας, διαβαθμισμένη ελαφρόπετρα για πράσινη στέγη και κατασκευή δομικών υλικών, βραβεύτηκε με Silver Award.