Διαβάζοντας.. για το πως θα μας βρείτε στην online έκθεση 100% Hotel Show 2020

Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η έκθεση 100% Hotel Show έχει ξεκινήσει και πραγματοποιείται για πρώτη φορά Online!

Σε προηγούμενο άρθρο (βρείτε το εδώ) μπορείτε να διαβάσετε όλες τις πληροφορίες για τη συμμετοχή μας ως εκθέτες στη φετινή Online έκθεση.

Η έκθεση θα έχει διάρκεια 5 ημερών ( Δευτέρα 23/11/2020 έως Παρασκευή 27/11/2020) και πραγματοποιείται τις ώρες 10:00 – 18:00.

Προκείμενου να μας βρείτε και να κλείσετε μαζί μας ραντεβού ή να μας καλέσετε επί τόπου on camera την ώρα που επιθυμείτε θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  1. Αρχικά θα επισκεφτείτε τη σελίδα της 100% Hotel Show: https://www.hotelshow.gr/ και θα επιλέξετε την επιλογή «Εγγράψου σαν επισκέπτης» (σε περίπτωση που έχετε εγγραφεί ήδη αγνοείτε αυτό το βήμα).
  2. Στη συνέχεια αφού είστε εγγεγραμμένος επισκέπτης και κάνετε log in με τα στοιχεία σας, μεταβείτε στη Λίστα Εκθετών και  μπείτε στο προφίλ μας : Dalkafouki Oikos

  3. Έπειτα, κάνετε Κλικ πάνω στο Dalkafouki Oikos και πηγαίνετε δεξιά στην οθόνη όπου υπάρχει η επιλογή «Κλείσε ραντεβού». Αυτό το βήμα το ακολουθείτε σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε ραντεβού για συγκεκριμένη μέρα και ώρα καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Πηγαίνοντας εκεί επιλέγετε εσείς ποια μέρα και ώρα θέλετε να κανονίσετε το ραντεβού μας. Μόλις πατήσετε επιβεβαίωση, θα σας εμφανιστεί το Link της συνάντησης μας. Οποιαδήποτε στιγμή, κάνοντας log in στο προφίλ σας μπορείτε να βρείτε αυτό το link.
  4. Στη περίπτωση όμως που θέλετε να μιλήσετε με κάποιον εκπρόσωπο της εταιρείας μας επί τόπου on camera θα πάτε στην αρχική σελίδα της 100% Hotel Show και θα επιλέξετε την επιλογή «Live Έκθεση».
  5. Εκεί θα βρείτε το εικονίδιο της εταιρεία μας καθώς και τους διαθέσιμους εκπροσώπους της. Πατήστε το «Κάντε Συνάντηση» για να μας καλέσετε απευθείας on camera.

Θα χαρούμε να σας συναντήσουμε!