Διαβάζοντας.. για τη HOTEL SHOW 2021

Για τη φετινή Έκθεση Hotel Show 2021 επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε σε πάνελ, σειρά φυσικών φινιρισμάτων και επιχρισμάτων με ασβέστη που ξεχωρίζουν. Οι πάνω από 160 φυσικές αποχρώσεις, οι διαφορετικές κοκκομετρικές διαβαθμίσεις και οι υφές της σειράς καλύπτουν κάθε αρχιτεκτονική ανάγκη για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους.

Αναζητήστε τα παρακάτω υλικά στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της έκθεσης:

Zer04

Ένα υπέροχο υλικό, σε μορφή πάστας, το οποίο εναρμονίζεται πλήρως με τα φυσικά υλικά, τις ζεστές αποχρώσεις αλλά και τις διάφορες υφές που μπορεί να υπάρχουν στους διάφορους χώρους. Το Zero4, προσδίδει στη τοιχοποιία ένα βελούδινο αποτέλεσμα, ενισχύοντας το βάθος και τη φωτεινότητα του χρώματος. Η εφαρμογή του με σπάτουλα, χάρη στα ειδικά χαρακτηριστικά του, είναι γρήγορη και εύκολη. Το συγκεκριμένο υλικό προδίδει ένα εξαιρετικά σύγχρονο αισθητικό αποτέλεσμα.

Pittura

Το Pittura είναι ένας φυσικός χρωματισμός τοίχου από σβησμένο ασβέστη που χρησιμοποιείται για βαφή εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών, έχει τη μορφή χρώματος, οπότε εφαρμόζεται με βούρτσα ή ρολό. Είναι ιδανικό για ανακαινίσεις ιστορικών κτιρίων καθώς κατασκευάζεται από ορυκτές πρώτες ύλες. Ως ασβεστόχρωμα προσφέρει μεγάλη διαπνοή και ειδική μυκητοκτόνο δράση. Λόγω των ιδιοτήτων του, σε οποιαδήποτε τοιχοποιία και αν εφαρμοστεί δίνει την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαρότητας.

Contrasto

Το Constrasto είναι ένα μοναδικό υλικό, το οποίο έχει ως βάση του τον ασβέστη. Είναι ένα εξαιρετικό φινιρίσμα που οι αντιθέσεις που κάνει δίνουν μία διαφορετική ενέργεια και αρμονία στο χώρο όπου εφαρμόζονται. Διατίθεται σε λευκό χρώμα καθώς και σε δυο ακόμα χρωματικούς τόνους και είναι εύκολο στην εφαρμογή.

Continuum / Continuum Plus

Το Continuum όπως και το Continuum Plus είναι φινιρίσματα τα όποια είναι ιδιαίτερα καινοτόμα και διαπνέοντα. Αναβαθμίζουν το χώρο και προσδίδουν μία ιδιαίτερη απτική αίσθηση δημιουργώντας έντονες επιφάνειες. Είναι ανθεκτικά στο νερό, τη βρωμιά και τη φθορά. Εφαρμόζονται εύκολα και γρήγορα με τη χρήση αμερικάνικης σπάτουλας. Διατίθενται σε πολλές αποχρώσεις. Η διαφορά των δυο υλικών είναι ότι το Continuum είναι πιο αδρύ και το Continuum plus πιο λείο.

Riva

To Riva είναι ένα εξαιρετικό φινίρισμα που εφαρμόζεται και σε εσωτερικούς και σε εξωτερικούς χώρους, προσδίδοντας ζωντάνια. Διατίθεται σε διάφορες αποχρώσεις και είναι ιδανικό για τη δημιουργία μοντέρνων και έντονων χρωματικά χώρων. Έχει απαλή υφή αλλά η όψη του μοιάζει ακανόνιστη. Εφαρμόζεται με τη χρήση αμερικάνικης σπάτουλας.

Brio

Το μείγμα σβησμένου ασβέστη και κατάλληλα διαβαθμισμένης μαρμαρόσκονης, καθιστά το Brio μια άψογη επιλογή εάν επιθυμούμε μία επίπεδη σατέν υφή φινιρίσματος. Σε αρκετές περιπτώσεις προτείνεται ως υπόστρωμα του Infine για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Intonachino Fine / Grosso

Το Intonachino, λόγω της υψηλής διαπνοής του, των χαρακτηριστικών του και της έντονης ρουστίκ εμφάνισης του, αποτελεί κατάλληλη επιλογή για αποτέλεσμα παραδοσιακής όψης τοιχοποιίας. Το συγκεκριμένο ασβεστοκονίαμα παράγεται σε δυο διαφορετικές κοκκομετρικές διαβαθμίσεις, τις Intonachino Fine (λεπτόκοκκο) και Intonachino Grosso (χονδρόκοκκο). Αποτελείται από λευκή μαρμαρόσκονη, πάστα ασβέστη και φυσικές χρωστικές που το καθιστούν κατάλληλο ως επίχρισμα βασικής στρώσης.

 

Η γκάμα των αγαπημένων μας ασβεστοχρωμάτων εμπλουτίζεται με τα παρακάτω προϊόντα.

InFine

Το ασβεστοκονίαμα Infine, είναι ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό και παράλληλα κομψό επίχρισμα λόγω του μείγματος ασβέστη και των εξαιρετικά μικρής διαβάθμισης κόκκων μάρμαρου. Αποδίδει ένα ματ, λείο και μεταξένιο αποτέλεσμα σε εσωτερικές και εξωτερικές τοιχοποιίες. Πριν από την εφαρμογή του Infine συνίσταται κατάλληλη προετοιμασία της επιφάνειας. Σε αρκετές περιπτώσεις συνδυάζεται με το Brio (δείτε πιο κάτω), για πιο έντονο αποτέλεσμα.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 22 Νοεμβρίου, στην Αθήνα, στο Mec Παιανίας.

Οι ώρες λειτουργίας  είναι:

  • Παρασκεύη 05:00-09:00μμ (VIP Opening)
  • Σάββατο 10:00πμ-20:00μμ
  • Κυριακή 10:00πμ-20:00μμ
  • Δευτέρα 10:00πμ-18:00μμ

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου 2310722127 ή μέσω email: info@dalkafoukis.gr .