Διαβάζοντας.. για τη συμμετοχή μας στη Hotel Show 2022

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές , έτσι και φέτος, η εταιρεία μας , Δαλκαφούκη Οίκος έχει τη χαρά να συμμετάσχει με φυσική παρουσία στην έκθεση της Hotel Show που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-21 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας.

Για τη φετινή έκθεση της Hotel Show θα σας παρουσιάσουμε μία ευρεία γκάμα των προϊόντων μας, τα οποία είναι κατάλληλα δόμηση και διακόσμηση εξωτερικών και εσωτερικών χώρων φιλοξενίας.

Συγκεκριμένα θα σας ενημερώσουμε για υλικά χωρίς τσιμέντο κατάλληλα για οικολογικές κατασκευές, δομικά υλικά κατάλληλα για ενεματώσεις, αρμολογήματα, κονιάματα για μερική ανακαίνιση και συντήρηση κτιρίων, επιχρίσματα, χρωματισμούς και τεχνοτροπίες καθώς και βοτσαλωτά δάπεδα εξωτερικών χώρων.

Και φέτος όσοι επισκεφθούν την έκθεση θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα αυτά τα προϊόντα που αποτελούν το βασικό κορμό της εταιρείας μας.

Φυσικά στην έκθεση θα υπάρχουν εκπρόσωποι της εταιρείας, οι οποίοι θα συζητήσουν μαζί σας και θα σας λύσουν οποιαδήποτε απορία έχετε.

Η εταιρεία μας θα βρίσκεται στο Booth B16b, τη Παρασκευή 18-11-2022 από τις 17:00-21:00 και το Σάββατο, τη Κυριακή και τη Δευτέρα από τις 10:00-18:00.

Θα χαρούμε να σας δούμε για άλλη μία χρονιά από κοντά!