Διαβάζοντας.. για το «Δαλκαφούκη Interior for Design Lab 2019»

Η εταιρία μας θα συμμετάσχει στο Design Lab το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 11-13 Μαΐου 2019. Είναι η πρώτη φορά που η εταιρία μας συμμετάσχει σε μία τέτοιου είδους έκθεση. Το Design Lab 2019 οραματίζεται μια εκδήλωση που θα φέρει κοντά όλους τους συντελεστές του χώρου: Αρχιτέκτονες, Designers, Δημόσιες και Ιδιωτικές Σχολές Εφαρμοσμένων Τεχνών, Φοιτητές, Εταιρείες Υλικών, Επίπλων και Αντικειμένων Design, καθώς και τους Κατασκευαστές και φυσικά όλους όσους ενδιαφέρονται για τον χώρο του design.

Αξίζει να σημειωθεί πως, η Δαλκαφούκη Οίκος, συμπεριλαμβάνεται στους βασικούς προμηθευτές με στόχο την αποκατάσταση του ιστορικού διατηρητέου κτιρίου Μπάγκειον , όπου θα πραγματοποιηθεί και η έκθεση. Η έκθεση αυτή , αποτελεί έναν θεσμό που δραστηριοποιείται στο χώρο του Interior και Industrial Design. Η πραγματοποίηση της έκθεσης στο ιστορικό αυτό κτίριο επιτυγχάνει μία σύνδεση του παλιού με το καινούριο, και γι’ αυτό η εταιρία μας, υπό την αιγίδα του Δαλκαφούκη Interior, θα βρίσκεται εκεί προκειμένου να παρουσιάσει αυτή τη φορά νέες τεχνοτροπίες, βαφές, διακοσμητικούς φελλούς και προϊόντα που δίνουν το στίγμα των νέων τάσεων σε αρχιτεκτονική και interior design.

Στο χώρο που πραγματοποιείται η έκθεση θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε δύο βασικούς εκπροσώπους της εταιρίας μας, τη Γενική Διευθύντρια κυρία Μαρία Δαλκαφούκη και την Υπεύθυνη του Μάρκετινγκ και των Δημοσίων Σχέσεων τη κυρία Ιωάννα Μικρού. Θα βρίσκονται εκεί με σκοπό να απαντήσουν σε απορίες , να γνωρίσουν όλους τους ενδιαφερόμενους και να προσεγγίσουν θέματα που αφορούν το χώρο του design, το Σάββατο και τη Κυριακή 11-12 Μαΐου από τις 11:00 μέχρι τις 20:00 και τη Δευτέρα από τις 16:00-20:00. Η είσοδος στο χώρο της έκθεσης είναι δωρεάν, εμείς θα βρισκόμαστε στο τρίτο όροφο στην αίθουσα Γ8.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε εκεί!