2010-2020: Μία φωτεινή δεκαετία!

Θεσσαλονίκη, 2010-2020

Μια φωτεινή δεκαετία

Έχοντας γερά θεμέλια, αναπτυχθήκαμε σταθερά χρόνο με το χρόνο. Υλοποιήσαμε εκατοντάδες έργα, μικρά και μεγάλα, μα όλα τους σημαντικά για εμάς, μένοντας σταθεροί στη ποιότητά των υλικών μας και στην υπόσχεση πως θα είμαστε παρόντες σε κάθε βήμα της αποκατάστασης.

Ανοίξαμε τους ορίζοντες μας παρακολουθώντας και υποστηρίζοντας ημερίδες, συνέδρια, εκπαιδεύσεις και σεμινάρια στη χώρα μας και στο εξωτερικό.

Εδραιώσαμε συνεργασίες και χτίσαμε φιλίες με ανθρώπους που είναι για εμάς το λαμπρό παράδειγμα του ζωντανού δυναμικού της χώρας μας.

Ταξιδέψαμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας προκειμένου να γνωρίσουμε το τόπο, να μάθουμε την ιστορία του μνημείου, κτιρίου, μύλου, πύργου, φάρου ή όποιου συμβόλου της ιστορίας μας που η εκάστοτε ομάδα είχε αναλάβει να επαναφέρει, και να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις του.

Αν κάτι έχει ιδιαίτερη σημασία, είναι πως όλα αυτά που η τελευταία δεκαετία απλόχερα μας χάρισε, έχουμε την ευλογία να τα μοιραστούμε σήμερα με τα παιδιά μας. Η ιστορία που δημιουργήσαμε εμείς, μέσα από τη δουλειά μας, συνεχίζει να γράφεται, αλλά αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές όλη μας την οικογένεια

Η σύμπραξη του χθες και του σήμερα που πάντα τόσο γλαφυρά αναφέρουμε για την πολιτιστική μας κληρονομιά, για εμάς μεταφράζεται σε μια σύμπλευση των θεμελίων με τις νέες κατευθύνσεις.

Καθώς συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά να εμβαθύνουμε στο αντικείμενο μας, παράλληλα η νέα γενιά δημιούργησε καινοτόμα project βασισμένα στις αξίες μας, που μας κάνουν υπερήφανους.

Το Breath inn, ένα concept που συνδυάζει τις έννοιες, eco-community, eco-investment και eco-consultancy. Οραματίζεται να δημιουργήσει ένα σύνολο ξενοδοχείων και καταλυμάτων με βασικό χαρακτηριστικό τους την οικολογική προσέγγιση στην αποκατάσταση και στη προώθηση μιας εναλλακτικής μορφής τουρισμού στην οποία ο επισκέπτης ενδιαφέρεται για την ποιότητα και τον τρόπο κατασκευής του χώρου που θα τον φιλοξενήσει.

Το Mind The Map είναι ένα ολοκληρωμένο προϊόν, μελέτης, έρευνας, σχεδιασμού και κατασκευής απτικών χαρτών αρχαιολογικών και δημόσιων χώρων καθώς και μουσείων, που σκοπό έχει να φέρει τα άτομα με οπτική αναπηρία πιο κοντά στον πολιτισμό. Μέσω 3D printing τεχνολογίας και ειδικών μεθόδων επεξεργασίας το Mind The Map είναι ένα σύγχρονο project που προσφέρει προστιθέμενη αξία στην πολιτιστική μας κληρονομιά και δίνει λύσεις σε συγκεκριμένα θέματα προσβασιμότητας των ατόμων με οπτική αναπηρία.

Μεγαλώσαμε μια δεκαετία, μεγαλώσαμε την ομάδα μας, μεγαλώσαμε το γραφείο μας, μεγαλώσαμε την εμπειρία μας, μα κυρίως μεγαλώσαμε και άλλο την αγάπη μας για αυτό που κάνουμε με την ψυχή μας όλα αυτά τα χρόνια.

Η εμπιστοσύνη όλων σας, η εξαιρετική συμπεριφορά των υλικών σε βάθος χρόνου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία βάζουν τις βάσεις  στα σχέδια μας που ατενίζουν με σιγουριά το μέλλον.

Είμαστε γεμάτοι εμπειρίες, αγάπη, νοσταλγία και μαθήματα που η τελευταία δεκαετία μας χάρισε και έτσι η νέα δεκαετία μας βρίσκει έτοιμους για κάθε πρόκληση. Ότι ζήσαμε είναι η δύναμη μας. Είναι η σταθερή γέφυρα που θα διασχίσουμε για να μας οδηγήσει με την ευλογία του Θεού σε ένα φωτεινό μέλλον.