Συναντώντας..το Nesea Boutique Apartments Hydra

Στο νησί της Ύδρας με τα κρυστάλλινα νερά και τα λιθόστρωτα σοκάκια η «Νησαία» ξεκινά τη λειτουργία της το 2020. Το όνομα της προέρχεται από την αρχαία Ελληνική Μυθολογία, από τις «Νηρηίδες» που ήταν οι προστάτιδες των ναυτικών και των ψαράδων.

To «Νησαία» ή Nesea Boutique Apartments βρίσκεται στην Ύδρα, μόλις τρία λεπτά μακριά α0πό το λιμάνι του νησιού, και είναι ένα κατάλυμα που προσφέρει διαμερίσματα υψηλής αισθητικής. Κατά την κατασκευή και διακόσμηση χρησιμοποιήθηκαν  φυσικά οικολογικά υλικά. Οι περισσότεροι χώροι του ξενοδοχείου είναι διακοσμημένοι με παστέλ τόνους και γήινες αποχρώσεις με έπιπλα που αποπνέουν αρμονία και γαλήνη στο χώρο και δίνουν την αίσθηση ότι «βρίσκεσαι σε σπίτι». Στη σύγχρονη αρχιτεκτονική του χώρου έχουν προστεθεί στοιχεία και της κλασσικής νησιώτικης αρχιτεκτονικής, γεγονός που φαίνεται από τις ξύλινες οροφές με δοκάρια. Κανένα δωμάτιο του Nesea Boutique Apartments δεν είναι διακοσμημένο ίδιο με το άλλο γεγονός που ενισχύει αυτήν την αίσθηση του «σπιτιού».

Η εταιρεία μας, Δαλκαφούκη Οίκος, προμήθευσε χρώματα υδρυάλου, που προσφέρουν υψηλή ικανότητα διαπνοής μαζί με υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα και δίνουν την αίσθηση της ηρεμίας και της γαλήνης.

Το έργο υλοποιήθηκε από τους Tripodakis Architects και η φωτογραφία είναι του Γιώργου Σφακιανάκη.