Μαθαίνοντας για.. τα κονιάματα με φελλό

DIATHONITE THERMACTIVE

Είναι ένας εξαιρετικά πορώδης, ελαφρύς, θερμομονωτικός σοβάς που προσφέρει υψηλή διαπνοή. Είναι μη εύφλεκτο, δεν καταστρέφεται από την υγρασία και είναι ανακυκλώσιμο ως αδρανές.

DIATHONITE EVOLUTION

Είναι ένα προϊόν που προσφέρει υψηλή διαπνοή, σχεδιασμένο για την υλοποίηση θερμικών επικαλύψεων και αφύγρανσης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Είναι ένα προϊόν που συνδυάζει την ικανότητα του φελλού να μονώνει από το κρύο και αυτή της πέτρας, που είναι η μόνωση από τη θερμότητα.

DIATHONITE SISMACTIVE

Είναι ένα κονίαμα με βάση τον φελλό, κατάλληλο για τη στερέωση τοιχοποιιών και θόλων. Είναι σχεδιασμένο για τη δομική ενίσχυση κτιρίων τοιχοποιίας.

DIATHONITE DEUMIX+

Είναι ένα προϊόν το οποίο έχει σχεδιαστεί για αφύγρανση και, ταυτόχρονα, αποτρέπει τη μεταφορά αλάτων στην επιφάνεια του τοίχου.  Είναι ένας σοβάς που συνδυάζει σε ένα μόνο προϊόν τις ιδιότητες ενός αφυγραντικού σοβά και ενός ακατέργαστου στρώματος κατά του αλατιού.

DIATHONITE ACOUSTIX+

Είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται για τη μείωση του θορύβου. Το προϊόν προσφέρει υψηλή διαπνοή, καλή θερμομόνωση, ικανότητα αφύγρανσης και εξαιρετική αντίδραση στη φωτιά. Λόγω της σύστασης του έχει αντιμουχλικές ιδιότητες και αναστέλλει την ανάπτυξη βακτηρίων.