Μαθαίνοντας τεχνικές και λύσεις.. στο Dalkafoukis Training Center

Πριν από 2 χρόνια περίπου, στα γραφεία της Δαλκαφούκη ΟΙΚΟΣ ΕΠΕ, συλλάβαμε την ιδέα της δημιουργίας ενός κέντρου εκπαίδευσης, κοινώς του Dalkafouki Oikos Training Center. Έτσι, προκειμένου να υλοποιηθεί το παραπάνω project, η εταιρία ανέλαβε τη δημιουργία ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου για τη ομαλή διεξαγωγή του. Ο χώρος αυτός περιλαμβάνει  προβολέα για τη προβολή παρουσιάσεων, πίνακα σημειώσεων καθώς και πάγκους εργασίας. Παράλληλα, τον χώρο αυτό πλαισιώνουν  φύλλα φελλού σε διάφορα σχήματα, δείγματα τεχνοτροπιών και βαφών, τα οποία  λειτουργούν και βοηθητικά στο project.

Γιατί όμως αποφασίσαμε τη δημιουργία του Training Center; Η απάντηση είναι απλή. Έχοντας πάντοτε ως κύριο άξονα τον άνθρωπο και τη διαρκή μας ανάγκη να μοιραζόμαστε γνώση και προβληματισμούς, δημιουργήσαμε αυτό το πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης , όπου και εμείς μαζί με κάθε ενδιαφερόμενο θα βιώσουμε στη πράξη την εφαρμογή τεχνοτροπιών, βαφών και κονιαμάτων χωρίς τσιμέντο. Είναι γεγονός ότι λόγω της διαρκούς εξέλιξης του οικοδομικού τομέα αλλά και των κλάδων της μηχανικής και της αρχιτεκτονικής, θεωρήσαμε αναγκαία τη δημιουργία του κέντρου εκπαίδευσης προκειμένου να καλύψουμε τις αυξανόμενες ανάγκες.

Έτσι λοιπόν, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρίας μας,  διοργανώνουμε εξειδικευμένα μονοήμερα σεμινάρια τα οποία αποτελούνται από θεωρητικό αλλά και από πρακτικό μέρος και αφορούν συγκεκριμένη εφαρμογή υλικού. Στόχος μας, όπως αναφέρθηκε και παραπάνω , είναι να παρουσιάσουμε την εφαρμογή τσιμεντοκονιών, κονιαμάτων χωρίς τσιμέντο,καινοτόμων νέων υλικών από πηλό και φελλό, καθώς επίσης και να καταδείξουμε εφαρμογές κατάλληλες για ανακαίνιση και αποκατάσταση εσωτερικών και εξωτερικών όψεων και χώρων. Τα σεμινάρια απευθύνονται κυρίως σε πολιτικούς μηχανικούς , αρχιτέκτονες, συντηρητές, τεχνικές εταιρίες, συνεργία εφαρμογής βαφών και τσιμεντοκονίας αλλά και ιδιώτες.

Η διάρκεια στα σεμινάρια που πραγματοποιήθηκαν ήδη είναι περίπου στις 4 ώρες και ο αριθμός των εκπαιδευόμενων ανά σεμινάριο είναι από 8 έως 12 άτομα. Φυσικά, η διάρκεια των σεμιναρίων αλλά και ο αριθμός των ατόμων που συμμετέχουν μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το θέμα που πραγματεύεται το κάθε σεμινάριο. Μερικά από τα θέματα των σεμιναρίων είναι: εφαρμογές τσιμεντοκονιάματος και βοτσαλωτού δαπέδου, εφαρμογή θερμοπρόσοψης, ειδικών τεχνοτροπιών βαφής και υλικών πηλού. Υπάρχει και η δυνατότητα σεμιναρίων με θέματα προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας.

Ολοκληρώνοντας, οι εκπαιδεύσεις γίνονται στα κεντρικά γραφεία του Dalkafouki Oikos στο 10ο  χλμ Θεσ/νικης – Βέροιας.

Θα είναι μεγάλη μας χαρά να σας δούμε και να σας γνωρίσουμε!  

Μαθαίνοντας τεχνικές και λύσεις

Θέλετε να μάθετε περισσότερα;