Διαβάζοντας.. για το Treviso

Στα τέλη Μαΐου, η εταιρία μας ταξίδεψε στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Treviso. Η Μαρία Δαλκαφούκη και η Ιωάννα Μικρού (μάθετε τις ταυτότητες τους εδώ) πραγματοποίησαν αυτό το ταξίδι αφενός, στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης που αποτελεί βασική κινητήρια δύναμη της εταιρίας, αφετέρου, λόγω της επιθυμίας μας να παραμείνουμε καινοτόμοι και πρωτοπόροι όσον αφορά τα υλικά που προμηθεύουμε και τις νέες τάσεις της αγοράς. Συγκεκριμένα, επισκεφτήκαμε τη Fassa Bortolo, της οποίας η εταιρία μας, Δαλκαφούκη Οίκος, είναι η επίσημη εταιρία διανομής στην Ελλάδα.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν να εξετάσουμε τα υλικά που προμηθεύουμε και να αξιολογήσουμε νέα υλικά όπως, καινοτόμες θερμοπροσόψεις και ειδικά συστήματα για διατηρητέα. Επιπρόσθετα, στα πλαίσια του Δαλκαφούκη Interior, είχαμε τη χαρά να επισκεφτούμε μία νέα ιταλική εταιρία. Εκεί, εκπαιδευτήκαμε και εφαρμόσαμε πάστες και τεχνοτροπίες με κοκκομετρική διαβάθμιση, με διάφορα εφέ όπως επίσης και ένα ενδιαφέρον δάπεδο υδραυλικής ασβέστου με 160 διαφορετικές αποχρώσεις.

Όλα αυτά τα υλικά σταδιακά θα τα δημοσιοποιήσουμε τόσο στα προϊόντα του Δαλκαφούκη Οίκος, όσο και στη σελίδα Δαλκαφούκη Interior και θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε περισσότερα. Μείνετε συντονισμένοι!