Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Η ΔΑΛΚΑΦΟΥΚΗΣ που ιδρύθηκε το 1961 με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας και εμπορίας δομικών υλικών και ελαφρόπετρας στη Βόρεια Ελλάδα.

Από το 1983, η εταιρεία ασχολείται αποκλειστικά με την επεξεργασία και εμπορία κοκκομετρικών κλασμάτων ελαφρόπετρας.

Είναι η μοναδική επιχείρηση του κλάδου της στο χώρο της β. Ελλάδας, με κυρία δραστηριότητα την επεξεργασία και εμπορία διαβαθμισμένης ελαφρόπετρας.

Η εταιρεία στεγάζει το επαγγελματικό της αντικείμενο σε ιδιόκτητο χώρο 8 στρεμμάτων στη Ν. Ιωνία, Βιομηχανική περιοχή Θεσ/νίκης. Στο χώρο αυτό με ειδικά μηχανήματα και σύμφωνα με εναρμονισμένα συστήματα ελέγχου και ασφάλειας γίνεται η διαλογή, η συσκευασία και η φόρτωση της διαβαθμισμένης ελαφρόπετρας. Το προϊόν φτάνει στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης από τη Νίσυρο και με φορτηγό μεταφέρεται στις εγκαταστάσεις της εταιρείας - όπου και ακολουθεί η επεξεργασία του.

Η επεξεργασία αυτή της διαλογής της διαβαθμισμένης ελαφρόπετρας δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της ΔΑΛΚΑΦΟΥΚΗΣ να αποκτήσουν ένα προϊόν έτοιμο για χρήση σύμφωνα με τις απαιτήσεις, ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες τους, χωρίς περιττό χρόνο επεξεργασίας ή ύπαρξης αρνητικών αποθεμάτων, δίνοντας έτσι μεγάλες δυνατότητες εφαρμογών και οικονομίες κλίμακας σε κάθε πελάτη-χρήστη.

Η εταιρεία εξάγει τα προϊόντα της σε Σερβία, Κροατία, Βουλγαρία, Ρωσία, Ουγγαρία, Πολωνία, Σρι-Λάνκα και Αυστραλία.

Ήδη με τη συμμετοχή και της τρίτης γενιάς των ιδιοκτητών, η εταιρεία σε συνεργασία με κέντρα ερευνών και πανεπιστήμια αναπτύσσει συνεχώς τεχνογνωσία για χρήση της ελαφρόπετρας (κίσσηρης), σε γεωργικές, φαρμακευτικές, καλλυντικές εφαρμογές και παρέχει τεχνική υποστήριξη για την προώθηση τους.

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Τελευταία νέα

Συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια  της AGROTICA στο Συνεδριακό Κέντρο « ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ»

Συμμετοχή στην Agrotica 2014 της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης

Νεα συσκευασία ελαφρόπετρας 5 και 10 λιτρων για οικιακη χρηση!

Google Maps


10o χιλ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΒΕΡΟΙΑΣ ΙΩΝΙΑ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τ. 2310.722572 / 2310.722127
F. 2310 722771

e-mail: info@dalkafoukis.gr

Περιεχόμενα

Σχετικά με μας

Η ΔΑΛΚΑΦΟΥΚΗΣ που ιδρύθηκε το 1961 με έδρα τη Θεσσαλονίκη είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες επεξεργασίας και εμπορίας δομικών υλικών και ελαφρόπετρας στη Βόρεια Ελλάδα. Από το 1983, η εταιρεία ασχολείται αποκλειστικά με την επεξεργασία και εμπορία κοκκομετρικών κλασμάτων ελαφρόπετρας. Είναι η μοναδική επιχείρηση του κλάδου της στο χώρο της β. Ελλάδας, με κυρία δραστηριότητα την επεξεργασία και εμπορία διαβαθμισμένης ελαφρόπετρας.

Ακολουθήστε μας

© Copyright 2012 Δαλκαφούκης Designed & Developed by Norder Media Solutions
  Running on i-Flexible CMS